Choď na obsah Choď na menu

 Obrázok 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

suzie - modlidba pred prvim milovanim

25. 11. 2008 20:08

panna maria ktora si pocala,bez toho abi si zhresila,daj aby som zhresila,bez toho aby som pocala.

Modlitba - Anjelikovi

19. 8. 2008 10:38

Pane Ježišu, ty si spečatil našu lásku vo sviatosti manželstva, aby sme vždy svedčili o tovjej láske k nám. Sľúbili sme si vernosť až do smrti. Žehnaj moju manželku (môjho manžela) M., i mňa, aby sme vytrvali v tomto svätom spoločenstve. buď stále s nami, v našom kruhu. Chráň nás pred nebezpečenstvami, pred ochabnutím v láske, pred nervozitou a neláskavosťou. Zachovaj nás vo svojej milosti. Daj, aby sme s láskou prijali deti ako tvoj dar a aby sme im boli prvými svedkami viery. Daj, aby sme si vzájomne pomáhali na ceste k svätosti a cez manželskú lásku raz prišli k tebe, najvyššej a večnej Láske, spolu s našimi deťmi, a chválili ťa na veky vekov. Amen.

anjelik - anjelik

19. 8. 2008 10:34

Čitala som jeden príbeh :Mala sa konať svadba, ale svadobníci a nevesta darmo čakali na ženicha.Svadba sa nekonala.Svadobníci zostali prekvapení, ked nevesta vyšla z kostola vysmiata. Prekvapení sa pytali prečo sa smeje, ved by mala plakať.Nevesta však vyhlasila, že sa modlila za dobrého manžela.Boh jej modlitbu vypočul.Nádejny ženich by nebol pre ňu dobrým manželom. Moja dcéra mala priateľa.Strašne ho chcela a modlila sa za neho, za ich vzťah. Čim viac sa modlila a prosila Pána Boha o pomoc, tým sa ich vzťah zhoršoval, až sa rozišli. On sa oženil, dcéra sa vydala. On je už rozvedený,dcéra modlitbami upevňuje svoje manželstvo. Ak Tvoj vzťah stroskotá, poďakuj sa Pánu Bohu.On vie, prečo tak robí. Božie požehnanie nech zostúp na Teba.

anjelik - prosba

18. 8. 2008 20:39

prosim mohli by ste sa pomodlit za zachranu mojho manzelstva a za obratenie mojho manzela pomodlit a poslat nejake modlitby dakujem vam